office@siegleundepple.ro

SIEGLE + EPPLE
Facilitati tehnice de gestionare

Cine nu trebuie sa se ocupe de problemele tehnice adesea agasante, acela castiga timp. Atat managementul cat si productia va presta o activitate mai eficienta daca se pot preocupa doar sarcinile de baza.

Avem competente in toate domeniile de intretinere tehnica, cu un aport propriu ridicat si cu personal propriu calificat pentru:

- Management
- Operare
- Intretinere
- Echipa de service
Serviciile de facility management includ operarea (preluarea, actionarea, suprevegherea, reglajul, intretinerea, etc.), documentatia, modernizarea, retehnologizarea si modificarea instalatiilor tehnice, precum si managementul consumului energetic si supravegherea garantiei pentru:

- Incalzire / climatizare / frig
- Instalatii sanitare
- Automatizare, masura si control
- Sisteme de automatizare a cladirilor
Avantajele dumneavoastra

Reducerea costurilor de operare prin consiliere in domeniul consumului energetic, optimizarea personalului precum si prin contracte si prestari flexibile.

Pastrarea valorii cladirilor si instalatiilor dumneavoastra prin intermediul serviciului nostru regulat de intretinere care garanteaza un numar minim de interventii de reparatie, capacitate de functionare maxima si prin aceasta, perioada maxima de disponibilitate a instalatiilor. Transparenta in costuri si in prestari va este asigurata de modul detaliat de decontare al tuturor livrarilor si serviciilor.

Disponibilitate continua: serviciile noastre sunt disponibile 24 de ore pe zi, 365 zile pe an.
Serviciile S+E

Datorita unitatii proprii de productie de componente putem asigura o reactie rapida la interventiile cu scop de intretinere si reparatie.

Personalul nostru este calificat, competent si la curent cu stadiul tehnicii datorita masurilor continue de scolarizare si perfectionare.

O persoana de contact din cadrul S+E raspunde de intreg spectrul de instalatii in constructii.

S+E va ofera solutia optima legata de orice parte cladirii, fie ca este vorba de un contract vizand componente individuale ale unei instalatii fie ca este un contract de operator pentru intreaga instalatie sau cladire.